VAN WEELDE PROPERTIES

Phone +31 10 4116330

part of the VAN WEELDE SHIPPING GROUP

 

OVER ONS

VAN WEELDE PROPERTIES

Van Weelde Properties is de vastgoeddivisie van de Van Weelde Shipping Group en houdt zich bezig met projectontwikkeling en vastgoedbeleggingen in Nederland. Dit gebeurt voor eigen rekening en/of met andere vooraanstaande partijen binnen ons netwerk. Dankzij onze kennis, kunde en ervaring, kunnen wij een breed scala van projecten van A-tot-Z in eigen beheer uitvoeren.

 

Dagelijks doen zich kansen voor in de markt. Indien investeringen passen binnen onze visie, voldoen aan het conservatieve karakter en onze rendementsdoelstelling, gaan wij graag met u in gesprek.

 

Zaken doen met Van Weelde Properties betekent zaken doen met een financieel daadkrachtige partij waarvan u een Rotterdamse no-nonsense mentaliteit mag verwachten. Door korte lijnen binnen het bedrijf, zijn wij altijd in staat snel en adequaat te reageren.

 

Sinds Van Weelde Properties actief is op de vastgoedmarkt hebben wij reeds geïnvesteerd in diverse prestigieuze projecten. Wij zijn trots op onze referenties, maar lopen hier niet openlijk mee te koop. Wij opereren graag low-profile. Bij een nadere kennismaking zijn wij echter, indien gewenst, graag bereid om u verdere details te geven.

 

CONTACT

Van Weelde Properties
Fascinatio Boulevard 742

2909 VA Capelle aan den IJssel
The Netherlands

 

Phone +31 10 4116330

STUUR ONS EEN BERICHT